Vi är här för dig

Välkommen att kontakta oss direkt så hjälper vi dig så snabbt vi kan. Vill du läsa en personlig presentation klickar du på "personlig presentation". Om du vill ladda ner ett digitalt visitkort i din telefonbok scannar du enkelt Qr koden vid bilden.

Chef verktygstillverkning

Chef verktygstillverkning

Peter Thomsen

Chef verktygstillverkning

+46 (0)383-76 36 34+46 (0)70-834 93 85

Personlig presentation

Peter Thomsen

När Peter Thomsen inte tänker på att knyckla en plåtbit som skall bli en dörrsida på en lastbil eller liknande så tar han gärna med frugan på en tur med hojen.

Som chef på vår avdelning för verktygstillverkning sedan våren 2020 gillar han en stabil och trygg arbetsgivare som ligger i framkant.

Peter kom till oss från Husqvarna där han var ansvarig för att utveckla verktyg till motorsågskedjor, så det här  med verktyg är hans grej. Man ser att det glimmar till i ögonen när han får berätta hur det fungerar. 

På fritiden slappar Peter gärna i hängmattan vid sommarhuset och umgås med vänner, barn o barnbarn. I hjälmen på turerna med hojen lyssnas det på det mesta och får han tid att åka på små och stora äventyr så trivs han allra bäst.

 

Kontruktörer

Teamledare verktygstillverkning

Magnus Lindelöf

Teamledare verktygstillverkning

+46 (0)383-76 36 39

Personlig presentation

Magnus Lindelöf

Magnus Lindelöf har varit en del av företaget sedan juni 1995 och innehar numera rollen som teamledare för avdelningen verktygstillverkning. Han uppskattar att företaget har en långsiktig strategi och bryr sig om sina medarbetare.

På sin fritid ägnar sig Magnus åt renoveringar på sitt hus. Han har även ett intresse för att köra motorcykel och amerikanska fordon. Dessutom följer han gärna olika sportevenemang både på TV och live.

Magnus drömmer om att resa till Australien, även om han ännu inte har haft möjlighet att besöka landet. En personlig sak som han värderar högt är hammaren, eftersom han tycker det är roligt att renovera och bygga på sitt hus. I lurarna spelas det gärna Nothing Else Matters av Metallica när han går loss med tigersågen.

Konstruktör

Magnus Sjöstrand

Konstruktör

+46 (0)383-76 36 38

Personlig presentation

Magnus Sjöstrand

Magnus Sjöstrand har varit anställd ända sedan 2001 och innehar positionen som verktygskonstruktör.
Han uppskattar att MP Bolagen inte är rädda för stora investeringar för framtiden.


På sin fritid ägnar sig Magnus åt någon form av träning vilket bland annat är stavgång och tycker om att titta på filmer med mera.

När det kommer till favoritresmål nämner han ingen specifik destination med en uteservering i solen och en kall öl slår det mesta. Hans favoritlåt är Above the Law av Hardcore Superstar

Konstruktör

Peter Wilhelmsson

Konstruktör

+46 (0)383-76 36 36

Personlig presentation

Peter Wilhelmsson

Peter Wilhelmsson har varit en del av företaget ända sedan 1985 och innehar rollen som verktygskonstruktör. Han har varit med så länge så han har sett företaget utvecklas, och han beskriver MP Bolagen som ett stabilt företag.

På sin fritid njuter Peter mest av lugnet när han fiska men när det finns tid så kör han gärna med sin motorcykel.
När det kommer till resor har han ingen specifik favoritdestination, och när det gäller musik har han ingen favoritartist men lyssnar på det mesta.