Jobba hos MP bolagen

Vi har alltid behov av kunnig personal. Här beskriver vi några av de olika arbetsuppgifter man kan få göra när man är anställd vid avdelningen verktygstillverkning. Varje roll har sin egen viktiga funktion för att säkerställa en effektiv och framgångsrik verksamhet.  

Konstruktör

Att vara en konstruktör inom verktygstillverkning kräver teknisk kompetens, kreativitet och förmåga att lösa problem. Det handlar ofta om att hitta innovativa lösningar för att förbättra tillverkningsprocesser och öka effektiviteten hos verktyg och maskiner.

Montör

Montören ansvarar för att montera olika komponenter för att färdigställa ett verktyg. Det innebär även testning och justering för att säkerställa att de fungerar korrekt och uppfyller kundspecifikationerna. 

CNC operatör

En CNC-operatör är van vid att programmera och övervaka tillverkningsprocessen för olika delar till verktygen. Operatören behöver ha kunskap om maskiner och material, kunna läsa tekniska ritningar och ha förmåga att lösa problem som kan uppstå under tillverkningsprocessen.  

Vill du fråga någonting?

Vi svarar gärna på dina frågor.

Personal / Ekonomi och HR

Personal / Ekonomichef

Torbjörn Hägg

Personal / Ekonomichef

+46 (0)383-76 36 19+46 (0)70-534 23 70

Personlig presentation

Torbjörn Hägg

Torbjörn Hägg har varit en trogen anställd hos MP bolagen sedan 1998, och hans position är av stor betydelse för företaget då han innehar rollen som Ekonomi- och HR-chef. För Torbjörn är det främsta fördelen med att arbeta på MP bolagen att företaget är en trygg, stabil och långsiktig arbetsgivare som även tar ett betydande samhällsansvar i Vetlanda kommun.

På sin fritid njuter Torbjörn av livet, särskilt när det kommer till god mat och dryck. Han har ett passionerat intresse för fotboll och följer sitt favoritlag, Arsenal, med stor hängivenhet. När det kommer till resor är Edinburgh, Skottland, en plats som Torbjörn gärna besöker. Musikmässigt har han just nu favoritlåten Enter Sandman av Metallica.

Men en av de mest personliga sakerna för Torbjörn är hans whiskyglas, som avspeglar hans starka intresse för att utforska världen av whisky. Han är även ordförande i den lokala whiskyklubben, vilket visar hans engagemang och passion för denna njutningsfulla hobby.

HR- och löneadministratör

Emma Sixtensson

HR- och löneadministratör

+46 (0)383-76 36 02

Personlig presentation

Emma Sixtensson

Sedan Emma Sixtensson var 16 år gammal jobbade hon extra på skolloven på MP bolagen. När vi sökte en HR administratör fick man således ett bekant ansikte bland ansökningarna. Emma ansvarar för löneadministration och stöttar i HR frågor. Det är svårt att beskriva den familjära känslan tycker hon, "vistas inom våra väggar några timmar så förstår du".

På fritiden tränar hon gärna men främst umgås hon helst med familj och vänner. Emma är den som inte kan sitta still när det kommer en bra låt med dunk, Avicii med Wake me up är ett bra exempel.

Kan man inte bestämma sig för vart man vill åka så får man åka till två ställen, drömmen är en skidresa till Norge på vintern och en weekend till solen på hösten. Kettlebell är ett av de mest allsidiga redskapen vid träning och träning i alla dess former är naturligt för Emma. Samtidigt som hon själv blir stark hjälper hon andra genom att vara instruktör på gymmet.

Chef verktygstillverkning

Chef verktygstillverkning

Peter Thomsen

Chef verktygstillverkning

+46 (0)383-76 36 34+46 (0)70-834 93 85

Personlig presentation

Peter Thomsen

När Peter Thomsen inte tänker på att knyckla en plåtbit som skall bli en dörrsida på en lastbil eller liknande så tar han gärna med frugan på en tur med hojen.

Som chef på vår avdelning för verktygstillverkning sedan våren 2020 gillar han en stabil och trygg arbetsgivare som ligger i framkant.

Peter kom till oss från Husqvarna där han var ansvarig för att utveckla verktyg till motorsågskedjor, så det här  med verktyg är hans grej. Man ser att det glimmar till i ögonen när han får berätta hur det fungerar. 

På fritiden slappar Peter gärna i hängmattan vid sommarhuset och umgås med vänner, barn o barnbarn. I hjälmen på turerna med hojen lyssnas det på det mesta och får han tid att åka på små och stora äventyr så trivs han allra bäst.

 

Lediga tjänster

För närvarande har vi inga lediga tjänster på denna avdelning.

Visa ditt intresse, skicka in en ansökan idag!

Skicka in en spontanansökan och berätta om dig själv.