Vi finns här för dig

Välkommen att kontakta order eller offert. Övriga kontaktytor finns längre ned på sidan.

Öppettider kundsupport / produktion sommaren 2024

Under sommaren har offert/order och utlastning öppet som vanligt. 
Produktionen har stängt v. 28-31.
Produktionsrelaterade frågor, som till exempel leveranstider på ej lagerförda, speciallackerade eller specialtillverkade produkter besvaras först därefter.

Offert

Order

Innesälj/kundsupport

Kontakta gärna vår innesäljavdelning, snabba kunniga svar och ingen fråga är för liten.

Teamledare innesälj/order

Peter Fuchs

Teamledare innesälj/order

Peter har semester vecka 28-30.+46 (0)383-76 36 09+46 (0)72-576 36 09

Personlig presentation

Peter Fuchs

En riktig äventyrare, så kan man beskriva Peter Fuchs. Han har varit anställd sedan 2014 som innesäljare och numera teamledare för innesälj och ordergruppen. Även om vi börjar bli ett stort företag är vi aldrig mer än ett samtal bort, vi strävar alla efter samma mål: att göra kunderna nöjda. Det är en av styrkorna med MP bolagen anser Peter.

Friluftslivet och äventyret är något som Peter gillar, packa kanoten och ge sig av till en öde ö. Fånga sin egen middag och tillreda den över öppen eld. På hans bucketlist nämns att paddla kanot vid någon av älvarna runt Kebnekaise området. Till exempel Vistas eller Katium. Packraften är en kär följeslagare, med sin låga vikt och tålighet öppnar den upp en värld av möjligheter.

Teknisk innesäljare

Marcus Gunnevik

Teknisk innesäljare

Marcus har semester vecka 26-27, 30-32.+46 (0)383-76 36 10+46 (0)70-336 25 02

Personlig presentation

Marcus Gunnevik

Tänk dig en sommarkväll, en brygga och en kille med ett metspö i handen, det är Marcus Gunneviks signum. En kille som är väldigt intresserad och kunnig om fiske. Det sägs att han tillverkar vissa av sina wobblers själv.

Med en bakgrund som elektroniksäljare och elhandelssäljare så är platsen på vår tekniska innesäljavdelning naturlig. Han är van att hantera kunders önskemål och har alltid någon finurlig lösning på lut. MP bolagen är en plats där alla är så engagerade och verkligen vill bidra till ett resultat och en härlig stämning tycker han.

Det som har fångat mest intresse är fiske av alla de slag, både från båt och land. Har man inte varit på Öland på semestern så är inte sommaren komplett enligt Marcus. Med ett extraknäck som DJ i ungdomen har han lärt sig att gilla de flesta olika musikstilar men Ran-D och Sound of Silence är något alldeles extra.

Teknisk Innesäljare

Johannes Nordlund

Teknisk Innesäljare

Johannes har semester vecka 26-29, 31.+46 (0)383-76 36 05+46 (0)73-324 40 40

Personlig presentation

Johannes Nordlund

Johannes Nordlund har varit en del av företaget sedan november 2016 och innehar rollen som teknisk innesäljare.

Han trivs i det familjära företaget och känner att de är som en stor familj.

På sin fritid föredrar Johannes att umgås med sin familj och spela padel. Han har även en stark passion för jakt och försöker ägna sig åt det när han får tillfälle. När det kommer till favoritmusik eller låtar kan han inte riktigt sätta fingret på en specifik favorit.

Teknisk Innesäljare

Christian Boman

Teknisk Innesäljare

Christian har semester vecka 28-33.+46 (0)383-76 36 22+46 (0)70-225 91 08

Personlig presentation

Christian Boman

Christian Boman kom till MP bolagen år 2022 och innehar rollen som teknisk innesäljare. För Christian är det gemenskapen bland arbetskamraterna, den breda kunskapen inom företaget, den lokala förankringen och stoltheten över företagets historia som verkligen utmärker MP bolagen.

På sin fritid är Christian en passionerad golfspelare och ägnar så mycket tid som möjligt åt golf under våren och sommaren. Under vintermånaderna ägnar han sig åt bandy. Dessutom har han ett stort intresse för matlagning som han utövar året om. När det kommer till resor är Ekerum Golfresort på Öland ett favoritresmål för Christian. Hans favoritlåt är Vrå av världen av Peter Lemarc och Little Willie John.

Av hans personliga saker är en golfklubba och en bandyboll, som symboliserar hans starka intresse för idrott generellt sett. Trots att han inte anser sig vara en mästare på golfbanan, försöker han spela så mycket golf som möjligt, och bandybollen representerar hans långa engagemang för bandysporten som han har ägnat sitt liv åt.

Teknisk Innesäljare

Maja Hall

Teknisk Innesäljare

Maja har semester vecka 26-28, 30-31.+46 (0)383-76 26 67+46 (072)-376 26 67

Personlig presentation

Maja Hall

Maja började på MP bolagen när hon var 15 år och jobbade extra under lov och lediga dagar tills hon hade avslutat sina studier och började jobba på lagret 2022. Sedan den 25 mars 2024 förstärker hon teamet inom Innesälj och order som Teknisk innesäljare.
Det bästa med MP bolagen är den trevliga och hjälpsamma atmosfären bland kollegorna, vilket skapar en känsla av gemenskap, något hon inte har upplevt på samma sätt någon annanstans. Hon uppskattar också den trygghet som företaget ger henne.
På fritiden spenderar Maja gärna tid med familj, vänner och det blir även en hel del fotboll. En perfekt dag för henne innebär att tillbringa en varm sommardag på stranden tillsammans med nära och kära, följt av god mat på en uteservering på eftermiddagen.
När det gäller resor har hon inget specifikt favoritresmål, så länge det är varmt är hon nöjd, oavsett om det är i Europa eller på en varm sommardag på Öland.
När det kommer till musik är det Håkan Hellströms låtar som fyller hemmet med värme och stämning.
Fotboll är hennes stora passion. Hon har spelat för Holsby SK så länge hon kan minnas, och fotbollen har alltid varit en stor del av hennes liv. Där träffar hon vänner, spelar och har kul tillsammans, något hon värderar väldigt högt.

Order

Eva Ferenczy

Order

Eva har semester vecka 29-31.  +46 (0)383-76 36 18

Personlig presentation

Eva Ferenczy

Eva Ferenczy är en frisk fläkt hos oss, alltid lika glad och positiv. Hon har tidigare varit en trotjänare på Kontorsspecial i Vetlanda och sökte 2019 platsen som ordermottagare där man även tar hand om en hel del leveransfrågor.

Fördelen med MP bolagen är dess gedigenhet och visioner som hon trivs med.

Hon gillar att spela pickle ball och umgås med både släkt och vänner.

Med makens rötter i Budapest är detta favoritresmålet, det är en vacker kulturell stad med liv och puls. För att få Eva att digga loss skall man spela Queen med Don´t stop me now.

Order

Susanne Sixtensson

Order

Susanne har semester vecka 26-28.+46 (0)383-76 36 11

Personlig presentation

Susanne Sixtensson

Susanne Sixtensson har varit en del av företaget sedan år 2000 och innehar positionen som ordermottagare. Hon trivs på jobbet tack vare den roliga och familjära stämningen, trevliga kollegor och kunder.

På sin fritid föredrar Susanne att umgås med släkt och vänner. Hon ägnar sig också åt träning, vandring och läsning/lyssning på böcker.

Semestern tillbringar hon gärna i Kroatien och upplever kultur och vackra vyer. Hennes favoritartist är Avicii, och en av hennes favoritlåtar är Levels. En personlig ägodel som är viktig för Susanne är en yogamatta och hantlar, då hon gillar att träna och är aktiv med gym, cirkelfys, golf och yoga.

Försäljning per distrikt

Din kontakt på fältet, från Pajala i norr till Malmö i söder.

Försäljningschef

Viktor Karlsson

Försäljningschef

+46 (0)70-219 61 50

Personlig presentation

Viktor Karlsson

Viktor Karlsson kom till MP bolagen efter sommaren 2017 och ansvarar tillsammans med Lennart Hallengren för säljorganisationen i Sverige. Som utbildad elektriker hade han tidigare hanterat många produkter i sin yrkesroll. Numera är fokus på att knyta kontakter och så klart sälja produkterna. Viktor gillar att ta sig an nya utmaningar tillsammans med kollegorna, både i säljteamet och i produktion.

På fritiden blandas olika träningsformer, padel och lugna TV kvällar. Bli inte förvånad om du träffar på honom på ett berg i Norge eller på nån Grekisk ö som Milos då han älskar att vara ute i naturen och vandra. Och på spellistan står Dermot Kennedy för underhållningen om Viktor får välja.

Key account manager

Christian Antsvee

Key account manager

+46 (0)70 689 05 39

Personlig presentation

Christian Antsvee

Christian började sin anställning i januari 2024 efter nästan 28 år på Rexel. Med över 40 års erfarenhet inom elbranschen, från elektriker till konsult inom beräkning/kalkyl, axlar han nu rollen som Key Account Manager på MP bolagen.
I sin position stödjer och vägleder han våra säljare i affärer mot rikskunder och större lokala installatörer. Ansvarsområdet inkluderar även hanteringen av stora befintliga kunder och söka nya affärsmöjligheter.

MP bolagen har ett gott rykte och Christian understryker företagets fina egenskaper - familjärt, pålitligt, och med hög servicenivå. Han är stolt över företagets produkter, vars huvudsakliga tillverkning sker i Ekenässjön.

På fritiden lyssnar han gärna på musik och då gärna på vinylskivor vilket han även samlar på. Han håller sig i form genom regelbunden träning på gymmet och långa promenader. Sport, särskilt handboll och fotboll på TV, är en favorit, och när det kommer till resor är Barcelona och London högst på listan.

Hans musikintresse sträcker sig tillbaka till tidiga Black Sabbath, och hans hjärta klappar extra för handboll, en sport han utövat i 22 år och även tränat både på senior och ungdomsnivå.

Distriktsansvarig norr

Kenneth Olofsson

Distriktsansvarig norr

+46 (0)70-398 60 20

Personlig presentation

Kenneth Olofsson

Kenneth Olofsson ansvarar tillsammans med Elias Kalla för det till ytan största distriktet. Det sträcker sig från hans hemort Sundsvall och så långt norrut som man kommer i Sverige.

Kenneth började 2014 på MP bolagen efter en tid som filialchef på Contacten i Sundsvall. Enligt Kenneth så är det bästa med MP bolagen att vi har en bra arbetsmiljö.

Fotbollen har varit en stor del av hans liv, tränare i nästan 20 år på allsvensk nivå och senare instruktör i cirka fem år vid Medelpads fotbollsförbund. När Kenneth inte spelar eller tittar på fotboll kopplar han gärna av med vänner och bekanta på golfbanan, eller en promenad ute i naturen.
Favoritresmålet var inget svårt val, då dottern flyttat till Australien på andra sidan jordklotet. För att få Kenneth att digga loss ordentligt skall man spela Hotel California med the Eagles.

Säljare norr

Elias Kalla

Säljare norr

+46 (0)72-576 36 37

Personlig presentation

Elias Kalla

Elias Kalla har varit en del av företaget sedan juni 2023 och har rollen som säljare i Norrland. Han uppskattar företaget för dess snabbhet, enkla beslutsvägar, avsaknad av krångel och den trevliga arbetsgruppen.

På sin fritid är Elias mycket engagerad i ekonomi och aktiehandel. Han spenderar mycket tid på att läsa och sätta sig in i olika bolag. Utöver detta älskar han att vara ute i skog och natur för fiske och jakt. Under sommaren ägnar han sig åt laxfiske, medan han jagar älg på hösten.

Hans drömdestination är Kanada och USA, där han drömmer om jakt och fiske, och kanske till och med ett besök på Wall Street. Elias lyssnar gärna på bandet Shinedown. En personlig ägodel som står honom nära är ett jaktgevär, då jakten, fisket och naturen är en stor del av hans fritid och han tillbringar mycket tid i naturen.

Distriktsansvarig Stockholm

Ronnie Lundh

Distriktsansvarig Stockholm

+46 (0)72-748 78 88

Säljare Stockholm

Thomas Petersson

Säljare Stockholm

+46 (0)70-753 70 64

Personlig presentation

Thomas Petersson

Thomas Petersson är en av de säljare som varit anställd två gånger på MP bolagen. Första perioden som säljare i Stockholm under 2010-2011 och efter några år som säljare på Glamox återvände Thomas till oss i Februari 2016. Den stora flexibiliteten och viljan att uppfylla våra kunders behov är något som Thomas värdesätter. Att vi dessutom har stora lager är inget minus.

Intresse för idrotten är stor men främst fotboll som alltid varit en stor del för Thomas, som utövare i 14 år och numera som åskådare. Tar gärna med sig flickvännen och umgås med vänner, kanske med Kent på spellistan. Drömsemestern bär av till antingen Australien eller Nya Zeeland så värme är det som gäller. 

Distriktsansvarig mellan

Niklas Karlsson

Distriktsansvarig mellan

+46 (0)70-377 36 03

Personlig presentation

Niklas Karlsson

Niklas Karlsson har varit en del av företaget sedan augusti 2023 och representerar MP bolagen ute på fältet gentemot kunderna i region mellan. Han visar dem alla lösningar som kan göra deras vardag enklare.

Han trivs i sitt arbete tack vare det härliga gänget som vet vad som krävs för att lyckas och där kunden alltid är i centrum. Han beskriver företaget med orden "snabbt och enkelt."

På sin fritid ägnar sig Niklas åt skidåkning och försöker regelbundet träna Crossfit. Dessutom spenderar han tid i ishockey- eller innebandyhallar runt om i Sverige.
Just nu är han sugen på en skidresa till Japan.

Hans favoritlåt är "fanfanfan" av Thåström, som har en lugnande effekt på honom. En personlig ägodel för Niklas är en taktiktavla, eftersom han är tränare både i hockey och innebandy, där han coachar och tränar barn. I sitt dagliga arbete coachar han också kunderna för att hjälpa dem hitta de bästa lösningarna.

Distriktsansvarig väst

Fredrik Larsson

Distriktsansvarig väst

+46 (0)70-248 58 39

Personlig presentation

Fredrik Larsson

2014 var året då Fredrik Larsson första gången tog på sig MP tröjan som ansvarig för region väst. Med ett tidigare arbete som säljare i belysningsbranchen kände han igen många detaljer från MP. Det är det familjära som Fredrik gillar mest och träffar du honom så förstår du varför, alltid glad och omhändertagande.

Proffsighet och kompetens är också viktigt för att bli ett omtyckt varumärke på marknaden. Som gammal handbollspelare gillar han de flesta sporter men då Fredrik har med sig lite gamla "krigsskador" i bagaget passar golf perfekt. Han är dock inte en ovan padelspelare och på fritiden kan det bli en och annan tur med båten i den Göteborgska skärgården.

Om det ska resas till varmare ställen så får det bli Samos, grekland och när Comfortably numb med Pink floyd kommer i högtalarna så skruvar gärna Fredrik på lite extra.

Distriktsansvarig öst

Gustav Petersson

Distriktsansvarig öst

+46 (0)73-037 80 23

Personlig presentation

Gustav Petersson

Gustav Petersson är en av våra yngre säljare och ansvarar för region Öst. Började på MP bolagen 2022 och kom från en tid på Worksystems. Enligt Gustav så är vår styrka att hela produktionen ligger i Sverige och att vi alltid stävar efter vårt motto- snabbare och enklare. Att man dessutom har härliga kollegor gör dagarna enklare.

Träffar man Gustav så märks det att han lägger en del tid på gymmet , men gillar även att vara ute i naturen och sköta om sin gård utanför Värnamo. Skogsbruk är ju en typ av träning det också.

Gustav är allätare av musik och spellistan beror lite på vilken typ av aktivitet som görs. Semesterparadiset ligger i Puerto Rico på Gran Canaria där han gärna slappar i solen och tar ett bad då och då.

Distriktsansvarig syd

Pontus Olsson

Distriktsansvarig syd

+46 (0)73-715 55 96

Personlig presentation

Pontus Olsson

Pontus Olsson tog över vårt sydligaste distrikt i Februari 2022 efter en tid som utesäljare på Elektroskandia. Det han värdesätter allra mest är sina kollegor, både i säljledet men även supporten han får från innesälj, orderavdelningen och hela produktionen.

Pontus har spelat Padel i många år och tycker det är lika roligt varje gång han får spela en match. Blir han inte tillräckligt trött tar han gärna ett crossfit pass.
I flygstolen till favoritresmålet någonstans i Spanien spelar han gärna Midnight Affair med Eelke Kleijn.

Säljassistent/växel

Maria Johansson

Säljassistent/växel

+46 (0)383-76 36 01

Letar du efter någon särskild?

Välkommen att kontakta oss direkt. Du är också välkommen att besöka oss. Våra kontaktuppgifter hittar du nedan.

Besöksadresser

Besöksadresser

Övriga kontaktpersoner

Kontaktpersoner