Uttagstavar/poster monteras på vägg & tak eller ställas på fot

Uttagsstavar/poster används för att distribuera el-, tele- och datakraft m m till arbetsplatser. Sortimentet omfattar stavar/poster i tre olika modeller: Flex, Duo och Quattro.

 

Läs mer

Om uttagsstavar

Kännetecknande för samtliga modeller är deras stora flexibilitet – alla kan matas både ovanifrån som underifrån, spännas mellan golv och tak eller placeras fristående på fot.

Flex

Enkelsidig stav som kan hängas på vägg, ställas på fot eller spännas mot fast tak. Finns som standard i vit och svartlackerat utförande.

Duo

Dubbelsidig stav som kan ställas på fot eller spännas mot fast tak. Som standard i vit och svartlackerat utförande. Finns även som hängande uttag från tak, uttagspost med hjul och stubbe för konferensrum eller liknande. 

Quattro

Dubbelsidig stav med fyra separata fack som monteras stående på fot. Finns i vitlackerat utförande men kan kundanpassas om så önskas.

Hängbox

Hängbox är en  praktisk tvåsidig uttagsstav som matas med kraft från taket. Den kan monteras med wire eller ett balansblock vilket gör det smidigt att skjuta undan den när den inte behövs.

Uttagsstubbe

Uttagsstubbar kan placeras där det behövs kraft och datauttag, under ett bord eller varför inte en flexibel lösning på hjul?