Lösningar för kontor

Våra produkter lämpar sig utmärkt för installationer i kontor.

Vi har lång erfarenhet av lösningar till kontor. Förutom kabelstegar, rännor och trådstegar tillverkar vi uttagsstavar och fönsterbänkskanaler.

Produkter för kontor

Produkter för kontorsinstallationer är ganska brett. Med ett smart system som använder samma artikel i flera olika applikationer gör man lagerhållning och arbetet enklare.  

Kabelrännor

Kabelrännor ger snygga installationer och är lätta att komma åt då de ofta är integrerade med undertak. Vi har kabelrännor i lackerat, olackerat och perforerat utförande.

Till produkterna

Global Trac - Belysningsskenor

Belysningsskenor ger en effektiv och flexibel lösning i många miljöer. De olika faserna kan styras individuellt och möjligheten finns även att styra med DALI. 

Till produkterna

Fönsterbänkskanaler

Fönsterbänkskanaler finns i många olika utföranden, infällda, monterade på väggkonsol och med separata fack för känsligt kablage. De finns som standard i vitt, natureloxerat och i svart. 

Till produkterna

Uttagsstavar

Uttagsstavar är ett smidigt sätt att få fram kraft och data till arbetsplatser. Numera har vi även ladduttag i några av stavarna som standard. Finns det ingen standardstav som passar kan man konfigurera en egen bestyckning. 

Till produkterna

Referenser kontor

Nedan hittar du exempel på referenser inom kontor. Kontakta oss gärna om du vill veta mer.