Vi finns här för dig

Här på MP bolagen anser vi att support är lika viktigt som försäljning. Att få hjälp att plocka ihop materiel är vardag för oss, men nog så viktig för en kund som behöver ta snabba beslut.

Vi erbjuder materialmängdning – från ritningar till projekt, som vi levererar tillsammans med er kunder. Materialval och montagesätt bestäms tillsammans och tillbehör beräknas. Artikellistor kan levereras via excel eller inritat på ritningar. Planvis leveranser och avrop till byggen blir mycket enkla. Underlagen måste dock innehålla kanalisation, vi kan ej projektera från byggritningar. 

Innesälj/kundsupport

Kontakta gärna vår innesäljavdelning, snabba kunniga svar och ingen fråga är för liten.

Teamledare innesälj/order

Peter Fuchs

Teamledare innesälj/order

+46 (0)383-76 36 09+46 (0)72-576 36 09

Personlig presentation

Peter Fuchs

En riktig äventyrare, så kan man beskriva Peter Fuchs. Han har varit anställd sedan 2014 som innesäljare och numera teamledare för innesälj och ordergruppen. Även om vi börjar bli ett stort företag är vi aldrig mer än ett samtal bort, vi strävar alla efter samma mål: att göra kunderna nöjda. Det är en av styrkorna med MP bolagen anser Peter.

Friluftslivet och äventyret är något som Peter gillar, packa kanoten och ge sig av till en öde ö. Fånga sin egen middag och tillreda den över öppen eld. På hans bucketlist nämns att paddla kanot vid någon av älvarna runt Kebnekaise området. Till exempel Vistas eller Katium. Packraften är en kär följeslagare, med sin låga vikt och tålighet öppnar den upp en värld av möjligheter.

Teknisk innesäljare

Marcus Gunnevik

Teknisk innesäljare

+46 (0)383-76 36 10+46 (0)70-336 25 02

Personlig presentation

Marcus Gunnevik

Tänk dig en sommarkväll, en brygga och en kille med ett metspö i handen, det är Marcus Gunneviks signum. En kille som är väldigt intresserad och kunnig om fiske. Det sägs att han tillverkar vissa av sina wobblers själv.

Med en bakgrund som elektroniksäljare och elhandelssäljare så är platsen på vår tekniska innesäljavdelning naturlig. Han är van att hantera kunders önskemål och har alltid någon finurlig lösning på lut. MP bolagen är en plats där alla är så engagerade och verkligen vill bidra till ett resultat och en härlig stämning tycker han.

Det som har fångat mest intresse är fiske av alla de slag, både från båt och land. Har man inte varit på Öland på semestern så är inte sommaren komplett enligt Marcus. Med ett extraknäck som DJ i ungdomen har han lärt sig att gilla de flesta olika musikstilar men Ran-D och Sound of Silence är något alldeles extra.

Teknisk Innesäljare

Johannes Nordlund

Teknisk Innesäljare

+46 (0)383-76 36 05+46 (0)73-324 40 40

Personlig presentation

Johannes Nordlund

Johannes Nordlund har varit en del av företaget sedan november 2016 och innehar rollen som teknisk innesäljare.

Han trivs i det familjära företaget och känner att de är som en stor familj.

På sin fritid föredrar Johannes att umgås med sin familj och spela padel. Han har även en stark passion för jakt och försöker ägna sig åt det när han får tillfälle. När det kommer till favoritmusik eller låtar kan han inte riktigt sätta fingret på en specifik favorit.

Teknisk Innesäljare

Christian Boman

Teknisk Innesäljare

+46 (0)383-76 36 22+46 (0)70-225 91 08

Personlig presentation

Christian Boman

Christian Boman kom till MP bolagen år 2022 och innehar rollen som teknisk innesäljare. För Christian är det gemenskapen bland arbetskamraterna, den breda kunskapen inom företaget, den lokala förankringen och stoltheten över företagets historia som verkligen utmärker MP bolagen.

På sin fritid är Christian en passionerad golfspelare och ägnar så mycket tid som möjligt åt golf under våren och sommaren. Under vintermånaderna ägnar han sig åt bandy. Dessutom har han ett stort intresse för matlagning som han utövar året om. När det kommer till resor är Ekerum Golfresort på Öland ett favoritresmål för Christian. Hans favoritlåt är Vrå av världen av Peter Lemarc och Little Willie John.

Av hans personliga saker är en golfklubba och en bandyboll, som symboliserar hans starka intresse för idrott generellt sett. Trots att han inte anser sig vara en mästare på golfbanan, försöker han spela så mycket golf som möjligt, och bandybollen representerar hans långa engagemang för bandysporten som han har ägnat sitt liv åt.

Teknisk Innesäljare

Maja Hall

Teknisk Innesäljare

+46 (0)383-76 26 67

Personlig presentation

Maja Hall

Maja började på MP bolagen när hon var 15 år och jobbade extra under lov och lediga dagar tills hon hade avslutat sina studier och började jobba på lagret 2022. Sedan den 25 mars 2024 förstärker hon teamet inom Innesälj och order som Teknisk innesäljare.
Det bästa med MP bolagen är den trevliga och hjälpsamma atmosfären bland kollegorna, vilket skapar en känsla av gemenskap, något hon inte har upplevt på samma sätt någon annanstans. Hon uppskattar också den trygghet som företaget ger henne.
På fritiden spenderar Maja gärna tid med familj, vänner och det blir även en hel del fotboll. En perfekt dag för henne innebär att tillbringa en varm sommardag på stranden tillsammans med nära och kära, följt av god mat på en uteservering på eftermiddagen.
När det gäller resor har hon inget specifikt favoritresmål, så länge det är varmt är hon nöjd, oavsett om det är i Europa eller på en varm sommardag på Öland.
När det kommer till musik är det Håkan Hellströms låtar som fyller hemmet med värme och stämning.
Fotboll är hennes stora passion. Hon har spelat för Holsby SK så länge hon kan minnas, och fotbollen har alltid varit en stor del av hennes liv. Där träffar hon vänner, spelar och har kul tillsammans, något hon värderar väldigt högt.

Order

Eva Ferenczy

Order

+46 (0)383-76 36 18

Personlig presentation

Eva Ferenczy

Eva Ferenczy är en frisk fläkt hos oss, alltid lika glad och positiv. Hon har tidigare varit en trotjänare på Kontorsspecial i Vetlanda och sökte 2019 platsen som ordermottagare där man även tar hand om en hel del leveransfrågor.

Fördelen med MP bolagen är dess gedigenhet och visioner som hon trivs med.

Hon gillar att spela pickle ball och umgås med både släkt och vänner.

Med makens rötter i Budapest är detta favoritresmålet, det är en vacker kulturell stad med liv och puls. För att få Eva att digga loss skall man spela Queen med Don´t stop me now.

Order

Susanne Sixtensson

Order

+46 (0)383-76 36 11

Personlig presentation

Susanne Sixtensson

Susanne Sixtensson har varit en del av företaget sedan år 2000 och innehar positionen som ordermottagare. Hon trivs på jobbet tack vare den roliga och familjära stämningen, trevliga kollegor och kunder.

På sin fritid föredrar Susanne att umgås med släkt och vänner. Hon ägnar sig också åt träning, vandring och läsning/lyssning på böcker.

Semestern tillbringar hon gärna i Kroatien och upplever kultur och vackra vyer. Hennes favoritartist är Avicii, och en av hennes favoritlåtar är Levels. En personlig ägodel som är viktig för Susanne är en yogamatta och hantlar, då hon gillar att träna och är aktiv med gym, cirkelfys, golf och yoga.