Fönsterbänkskanaler - Elkanal för el-, tele- & datalösningar

Vi har ett brett produktutbud av installationsvänliga fönsterbänkskanaler och matarkanaler i smakfull design, för el-, tele- och datalösningar.

Läs mer

Om fönsterbänkskanaler

Fönsterbänkskanalerna levereras i 3 m längder vilket gör att man slipper skarva kanalen i ett normalstort kontorsutrymme. Flera av tillbehören är gemensamma så de passar olika modeller. Kanalerna finns i standardkulörerna svart, vitt och grått men kan lackeras i valfri kulör om så önskas. MP bolagen Reduced- en klimatsmart aluminium som vi använder i våra produkter.  Läs mer 

100x65 mm

Fönsterbänkskanal i 100 mm höjd kan monteras både vertikalt och horisontellt, med eller utan väggfäste. Det finns utrymme för kablage och kanalen kan fås levererad i grå, vit eller svart aluminium. Denna kanal finns i två utföranden och har plats för mellanhylla.

120/80x60 mm

Vill man ha en diskret kanal bredvid en dörrkarm eller en whiteboard passar denna modell. Den har en rundad form och placeras oftast vertikalt. Lackerad i vit aluminium som standard men kan fås i andra kulörer om så önskas. Den har plats för en mellanhylla för separation av kablar. 

135x65 mm

Fönsterbänkskanal i 135 mm höjd kan monteras både med och utan väggfäste. Det finns  gott om utrymme för kablage och kanalen kan fås levererad i grå, vit eller svart aluminium. Denna kanal finns i två utföranden och den med 80 mm front har plats för mellanhylla.

Infälld kanal

Denna kanal monteras infälld i väggen och ger en mycket diskret installation. Det finns två varianter beroende på hur mycket plats man önskar för kablage m.m. Kanalen finns som standard i vitt men kan lackeras i valfri kulör vid önskemål. Det finns även plats för mellanhylla för separation av kablar.

170x65 mm

Fönsterbänkskanal i 170 mm höjd kan monteras både med och utan väggfäste. Det finns gott om utrymme för kablage och kanalen kan fås levererad i grå, vit eller svart aluminium. Denna kanal finns i två utföranden, både med enkel front på 80 mm samt en kombinerad kanal som har ett separat utrymme för kablage. Båda varianterna kan kompletteras med mellanhylla.

220x65 mm

Fönsterbänkskanal i 220 mm höjd kan monteras både med och utan väggfäste. Det finns gott om utrymme för kablage och kanalen kan fås levererad i grå eller vit aluminium. Denna kanal finns i två utföranden och har upp till tre fasta sektioner med lock. Dessutom finns hålade mellanväggar för enkel genomföring av kablage. Beroende på modell kan mellanhylla monteras.