Lösningar för publika områden

Vi har flera olika produktgrupper som lämpar sig väl för publika områden såsom butiker, restauranger, sjukhus och hotell. 

Vi kan butikslösningar

I butiksmiljöer är kanalisation ofta använda för att skapa en strukturerad layout för elektriska kablar. Genom att installera t ex. kabelstegar och armaturskenor på strategiska platser kan butiksinnehavare och tekniker säkerställa att kablarna hålls på plats, undviker trassel och minimerar risken för skador. Detta är särskilt viktigt i butiksmiljöer där säkerhet och presentation är avgörande för kundernas upplevelse.

Produkter för Publika områden

Här är några exempel på produkter som är väl lämpade i publika områden. Allt från armaturskenor, kabelrännor eller varför inte en golvbox i en bilhall. 

Kabelrännor

Kabelrännor ger snygga installationer och är lätta att komma åt då de ofta är integrerade med undertak. Vi har kabelrännor i lackerat, olackerat och perforerat utförande.

Till produkterna

Armaturskenor

Armaturskenor sitter i otaliga butiker. Snabbkontakter är allt vanligare och alla armaturskenor har en hålbild som är kompatibel för enklare kabeldragning. 

Till produkterna

Golvboxar

Golvboxar är en lösning där man exempelvis vill ha en tillfällig plats för ett podie i en butik eller ladda en bil i en bilhall. Vi har produkter för alla önskemål. 

Till produkterna

Global Trac - Belysningsskenor

Belysningsskenor ger en effektiv och flexibel lösning i många miljöer. De olika faserna kan styras individuellt och möjligheten finns även att styra med DALI. 

Till produkterna