Jobba hos MP bolagen

Vi har alltid behov av kunnig personal. Här beskriver vi några av de olika arbetsuppgifter man kan göra när man är anställd hos MP bolagen Industri. Varje roll har sin egen viktiga funktion för att säkerställa en effektiv och framgångsrik verksamhet.  

Maskinoperatör

Maskinoperatören ansvarar för tillverkningsprocessen, maskinhantering och kvalitetskontroll för att säkerställa att produkterna uppfyller våra och kundernas krav.

Lager / Logistik

Lager och utlastning innebär många olika arbetsuppgifter. Det finns flera som är dedikerade truckförare som lastar på godset på lastbil.  Lagerpersonalen som packar är vana chaufförer av plocktruckarna som används dagligen. Vi har även administrativa funktioner som planerar, bokar bilar och räknar utrymme. 

Innesälj/kundsupport

På vår kundsupport finns det två olika delar som går hand i hand. Dels ren ordermottagning där man via telefon och mail tar emot och registrerar order. Men det finns även andra sysslor såsom leta gods, upplysa kunder om lagersaldon, fakturera och hantera EDI order som är digitala order från kunderna. Som innesäljare har man alltid många olika projekt igång samtidigt och man hjälper kunder med tekniska frågor om miljöklasser, montagesätt och en massa annat. Vi utför även mängdning från ritningar där vi räknar ihop hur mycket material det går åt till projekt. 

Montör Elkanaler

Montörerna på avdelningen Elkanaler gör oftast hela produkten från grunden. Man kapar Aluminium, plockar ihop de olika komponenterna som skall ingå i staven. Sedan monterar man, testkör och packar för leverans. 

Underhållstekniker

På underhållsavdelningen är man hela tiden i utveckling. Arbetsuppgifterna kan variera från att reparera maskiner vid ett haveri till att bygga hela produktionsceller eller någon liten fixtur till en svetsrobot som behöver justeras. Underhållsavdelningen har en ny fin verkstad på 300 kvadratmeter som gör arbetet lättare. Avdelningen har även ansvar för underhåll på maskinparken.

Vill du fråga någonting?

Vi svarar gärna på dina frågor.

Personal / Ekonomi och HR

Personal / Ekonomichef

Torbjörn Hägg

Personal / Ekonomichef

+46 (0)383-76 36 19+46 (0)70-534 23 70

Personlig presentation

Torbjörn Hägg

Torbjörn Hägg har varit en trogen anställd hos MP bolagen sedan 1998, och hans position är av stor betydelse för företaget då han innehar rollen som Ekonomi- och HR-chef. För Torbjörn är det främsta fördelen med att arbeta på MP bolagen att företaget är en trygg, stabil och långsiktig arbetsgivare som även tar ett betydande samhällsansvar i Vetlanda kommun.

På sin fritid njuter Torbjörn av livet, särskilt när det kommer till god mat och dryck. Han har ett passionerat intresse för fotboll och följer sitt favoritlag, Arsenal, med stor hängivenhet. När det kommer till resor är Edinburgh, Skottland, en plats som Torbjörn gärna besöker. Musikmässigt har han just nu favoritlåten Enter Sandman av Metallica.

Men en av de mest personliga sakerna för Torbjörn är hans whiskyglas, som avspeglar hans starka intresse för att utforska världen av whisky. Han är även ordförande i den lokala whiskyklubben, vilket visar hans engagemang och passion för denna njutningsfulla hobby.

HR- och löneadministratör

Emma Sixtensson

HR- och löneadministratör

+46 (0)383-76 36 02

Personlig presentation

Emma Sixtensson

Sedan Emma Sixtensson var 16 år gammal jobbade hon extra på skolloven på MP bolagen. När vi sökte en HR administratör fick man således ett bekant ansikte bland ansökningarna. Emma ansvarar för löneadministration och stöttar i HR frågor. Det är svårt att beskriva den familjära känslan tycker hon, "vistas inom våra väggar några timmar så förstår du".

På fritiden tränar hon gärna men främst umgås hon helst med familj och vänner. Emma är den som inte kan sitta still när det kommer en bra låt med dunk, Avicii med Wake me up är ett bra exempel.

Kan man inte bestämma sig för vart man vill åka så får man åka till två ställen, drömmen är en skidresa till Norge på vintern och en weekend till solen på hösten. Kettlebell är ett av de mest allsidiga redskapen vid träning och träning i alla dess former är naturligt för Emma. Samtidigt som hon själv blir stark hjälper hon andra genom att vara instruktör på gymmet.

Visa ditt intresse, skicka in en ansökan idag!

Skicka in en spontanansökan och berätta om dig själv.