Belysningsskenor - Global trac belysningsskena i aluminium

Global trac är ett av Europas mest använda system för butiker. Skenorna gör det enkelt att flytta armaturer från en plats till en annan och flera fabrikat passar.

Global Trac skenorna finns i tre olika färger, grå, svart och vit och kan monteras infällda i undertak eller utanpåliggande.

Läs mer

Om Global Trac

Tillbehören är samma både för infällda och utanpåliggande skenor. Önskar man Dali eller 0-10V styrning för exempelvis dimmerfunktioner väljer man skenor som heter pulse.

Rekommenderat pendelavstånd för belysningsskenan är 1 m, de får inte placeras med öppningen uppåt och heller inte närmare än 2,2 m från golv. 

Undantaget är om Global Trac skenorna placeras i ett utrymme som exempelvis ett stängt skyltfönster.

Pro

Global Trac pro är en trefasskena som finns i vitt, grått och svartlackerat utförande. Längderna varierar mellan en till fyra meter och det finns även för infällt montage. De tre faserna kan styras oberoende av varandra så man kan exempelvis släcka en specifik grupp i en butik när man går hem på kvällen.

Pulse

Global Trac pulse är en trefasskena med möjlighet till digital styrning och finns i vitt, grått och svartlackerat utförande. Längderna varierar mellan en till fyra meter och det finns även för infällt montage. Pulse versionen har även möjlighet att individuellt kontrollera varje ljuskälla i ett belysningssystem.